Winkelwagen

Contact

Algemene vragen beantwoord

Veelgestelde vragen over DutchDoll

DutchDoll is alleen verkrijgbaar via DutchDoll.net, DutchDoll.nl, DutchDoll.de, DutchDoll.fr en officiële verkooppunten. Op dit moment zijn dat:

 • Sexpop.nl (Nederland en België)
 • Sexpuppenwelt.de (Duitsland)
 • Doll.shop (Heel Europa)

Elke DutchDoll wordt geleverd inclusief:

 • Eenvoudige handleiding met anti-fake code
 • Willekeurige outfit (meestal eenvoudige lingerie)
 • Vaginale douche
 • Handschoenen
 • Zachte handdoek

Om te zorgen voor een levensechte ervaring zijn alle modellen van DutchDoll® voorzien van ultra premium TPE (thermoplastisch elastomeer). Dit is een huidachtig materiaal wat ervoor zorgt dat onze poppen er levensecht uitzien. Dit materiaal is fluweelzacht en neemt gemakkelijk de eigen lichaamswarmte aan. TPE is veilig, hypoallergeen en elastisch. Daarnaast zijn de poppen van DutchDoll® voorzien van een metalen skelet. Dit inwendige skelet biedt stevigheid aan het lichaam. Ook kun je je DutchDoll® hierdoor in allerlei menselijke posities zetten. 

Mid 2023 is DutchDoll overgegaan op een nieuwe generatie TPE (v3.0). Hierdoor zijn de poppen nog een stuk realistischer dan voorheen.

Het inwendige metalen skelet van iedere DutchDoll® maakt het mogelijk de pop in allerlei posities te zetten. Een sekspop van DutchDoll® kan bijna elke menselijke beweging maken. Bijvoorbeeld bukken, knielen en het draaien van de romp. Wil je je DutchDoll® ook rechtop zetten? Dat is ook mogelijk! Elke DutchDoll® wordt namelijk standaard geleverd met een sta functie. 

DutchDoll levert alle modellen zo compleet mogelijk. Dat betekent dat de modellen vanaf mid 2023 standaard voorzien zijn van de volgende opties:

 • EVO+ skelet
 • Vinger skelet
 • Gelborsten (bij cupmaten groter dan C)
 • Staande voet
 • Ultra realistische vaste vagina
 • Extra zachte huid

Het onderhouden van een sekspop van DutchDoll® is onmisbaar. Wij geven je handige tips en adviezen waar je op moet letten.

Tip 1: Lichaam van je DutchDoll® reinigen
Maak het lichaam van je DutchDoll® iedere 6-8 weken schoon. Dit advies geldt ook wanneer je je pop niet hebt gebruikt. Gebruik voor het reinigen altijd milde producten. Huishoudelijke schoonmaakmiddelen zoals allesreiniger, chloor of afwasmiddel zijn te agressief en kunnen het materiaal van je pop aantasten. Voorkom ook het te hardhandig boenen van je pop. Dit kan leiden tot slijtage. 

Producten voor de zeer gevoelige huid zijn uitermate geschikt om het lichaam van je DutchDoll® te reinigen. Met een microvezeldoekje – of een zacht washandje – en een sopje van een milde douchegel reinig je het lichaam voorzichtig. Spoel het lichaam nog even na met een beetje water. Droog het lichaam vervolgens voorzichtig af met een zachte doek. 

Voorkom te allen tijde dat het nekgedeelte van je DutchDoll® in contact komt met water. Het hoofd van je sekspop is namelijk met een metalen pin verbonden met haar romp. Als deze pin in aanraking komt met water, kan deze gaan roesten.

Tip 2: Intieme hygiëne van je DutchDoll®
Maak de vagina, anus en/of mond van je DutchDoll® na ieder gebruik goed schoon. Opgehoopt vuil is namelijk een bron van bacteriën en schimmels. Gebruik een vaginale (intieme) douche om de openingen schoon te spoelen. De openingen droog maken doe je met een microvezeldoek. Dat is een zachte doek, die geen beschadigingen aan de openingen aanbrengt. 

Tip 3: Huidverzorging van je DutchDoll®
Heb je het lichaam van je DutchDoll® gereinigd en gedroogd? Tijd om de huid te verzorgen. Daarmee houd je je pop in een goede conditie en zorg je ervoor dat de pop zijn originele zachtheid terugkrijgt. Je kunt hiervoor babypoeder (talkpoeder) gebruiken. Doe dit altijd wanneer de huid volledig droog is want anders krijg je geen egaal resultaat. Gebruik voor het verdelen een zachte make-upkwast en beweeg van links naar rechts en van boven naar beneden. Als je het goed hebt gedaan voelt de pop fluweelzacht aan en zal ze heerlijk ruiken. 

Tip 4: Ga zorgvuldig om met je DutchDoll®
Wil je schade aan je DutchDoll® voorkomen? Ga dan altijd voorzichtig met je pop om. Het is belangrijk om alert te zijn op scherpe voorwerpen, aangezien deze schade kunnen veroorzaken aan de huid en/of het skelet. Zorg er dus voor dat er nooit scherpe voorwerpen (zoals sleutels, pincetten of messen) in de buurt liggen van je DutchDoll®. Stel je DutchDoll ook nooit bloot aan direct zonlicht of extreem hoge temperaturen. Dit leidt tot slijtage en veroudering van het thermoplastisch elastomeer. 
 
Houd er rekening mee dat donkere kleding of meubilair kan afgeven. Het is daarom belangrijk om donkere outfits voor gebruik 2 à 3 keer te wassen, aangezien dit het risico op afgeven aanzienlijk verkleint.  Doe ook altijd een extra beschermlaag onder de outfit aan, zoals een huidkleurige panty. Dat werkt goed tegen afgeven. 

Het afgeven van kleding en meubilair is niet altijd te vermijden. Wanneer een outfit toch ontsierende vlekken heeft achtergelaten, verdwijnen de meeste vlekken na verloop vanzelf. Je kunt hardnekkige vlekken ook proberen te verwijderen met wat benzoylperoxide-gel.

Bij normaal en zorgvuldig gebruik gaat een sekspop van DutchDoll® jarenlang mee. Uiteraard zijn er tal van factoren van belang die bepalend zijn voor de uiteindelijke levensduur. Dat zijn voornamelijk het onderhoud van de pop, het gebruik (frequentie, intensiteit) en de blootstelling aan externe factoren (zonlicht, hitte, chemicaliën).

Wij doen er alles aan om ervoor de zorgen dat je discreet en betrouwbaar kunt winkelen bij ons.

WebWinkelKeur
Wij zijn lid van WebWinkelKeur, een onafhankelijke waarborg. Dit keurmerk garandeert dat je bij ons veilig kunt shoppen en dat wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van klachtafhandeling, wet- en regelgeving en veiligheid. Als je hier meer over wilt weten: op www.webwinkelKeur.nl kun je hier meer over lezen.

Privacybeleid

Wij gaan zorgvuldig om met je gegevens en nemen bescherming van je privacy uiterst serieus. De pagina’s waarop je je gegevens invult en/of bekijkt, zijn goed beveiligd. Wij bewaren je persoonlijke gegevens nooit langer dan noodzakelijk voor de levering van je product, en verstrekken je gegevens nooit aan derden.

Bij DutchDoll kun je gebruik maken van alle gangbare betaalmethodes, waaronder achteraf betalen en in termijnen betalen. Tijdens het afrekenen zullen alle betaalmethodes verschijnen. Deze zijn verschillend per land.

Jouw sexdoll wordt uiterst discreet verzonden met UPS of DHL. Alle informatie over de verzending kun je vinden op:

Alle modellen van DutchDoll worden geleverd inclusief meertalige handleiding. Je kunt ook een eenvoudige handleiding vinden op onze site.

Heb je nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam

Adres

DutchDoll®
Hasselterdijk 20-G
8043 PD, Zwolle
Nederland

KvK: 82678057