Winkelwagen

Sekspop handleiding

Elke DutchDoll is zeer eenvoudig in gebruik en in onderhoud. In dit artikel leggen we je exact uit wat je wel, of juist niet moet doen. Dit artikel is specifiek geschreven voor DutchDoll modellen vanaf mid 2023.

Uitpakken

Zodra u de verpakking opent, ziet u het lichaam van de sekspop verpakt in een plastic hoes. Het hoofd van de sekspop zit niet aan het lichaam vast en is individueel verpakt. Neem eerst het hoofd en de accessoires uit de verpakking.

Houd bij het uitpakken van je sekspop rekening met het gewicht van de sekspop. Je kunt het optillen van de pop gemakkelijker maken door de benen van de sekspop wat naar voren te trekken. Dit geeft meer steun en stabiliteit. Zorg dat je in een goede positie zit en til dan je sekspop uit de verpakking.

Plaats het hoofd op de sekspop

Al onze nieuwe modellen worden geleverd met een snelkoppeling voor het hoofd. Hiermee klik je het hoofd eenvoudig op het lichaam.

Volg deze stappen om het eenvoudig te plaatsen:

  1. Zet je sekspop in een zittende positie
  2. Schroef de snelkoppeling in de nek
  3. Klik het hoofd op de snelkoppeling

Vind je dat het hoofd te makkelijk, of te moeilijk los- en vast gaat? Dan kun je de snelkoppeling iets strakker of losser afstellen met een inbussleutel. 

Plaats de pruik op het hoofd

In deze film wordt uitgelegd hoe je de pruik het gemakkelijkst op het hoofd kunt plaatsen.

Hoe beweeg ik mijn sekspop?

Je kunt een sekspop in verschillende lichaamshoudingen zetten. De pop kan nagenoeg alle bewegingen maken die je zelf ook kunt.  Experimenteer voorzichtig met de bewegingsvrijheid en gebruik nooit veel kracht bij een beweging.

Hoe maak ik een sekspop schoon?

Maak de pop schoon met behulp van water en een milde zeep. Dat kan bijvoorbeeld douchegel zijn. Voor de binnenkant kunt u gebruik maken van de meegeleverd vaginale douche. Daarmee spoel je haar eenvoudig schoon na gebruik.

Voor het afdrogen kun je een microvezeldoekje gebruiken. Maak de pop altijd goed droog, doe dit voorzichtig met deppende bewegingen.

Vragen?

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over het gebruik van jouw sekspop? Neem dan gerust contact met ons op. We zullen onze handleiding regelmatig aanvullen. De meest gestelde vragen zullen we hieronder updaten.

In het verleden werd er vaak geadviseerd om je pop na elk gebruik, of tenminste 1x per 2 weken in te poederen. Dat was de enige manier om te voorkomen dat de huid uitdroogde. Dit is nog steeds het geval bij veel goedkopere merken.

Bij DutchDoll maken we gebruik van de nieuwste generatie TPE waarbij je dit niet meer pro-actief hoeft te doen. We adviseren dit alleen te doen als je merkt dat de huid wat droog of plakkerig wordt.

Je kunt de meegeleverde snelkoppeling die tussen het hoofd en de romp zit, iets strakker afstellen. Gebruik hiervoor een inbussleutel.