Winkelwagen

Over DutchDoll

DutchDoll is al jarenlang dé sekspop leverancier in Europa. Onze modellen worden verkocht door diverse winkels in Nederland, België en Duitsland. 

DutchDoll onderscheidt zich door het leveren van premium sekspoppen voor een eerlijke prijs.

Premium sekspoppen voor ieders budget

In 2018 is het merk DutchDoll opgericht met de missie om de meest realistische sekspoppen te ontwikkelen voor ieders budget. De oprichters hadden jarenlange ervaring met het verkopen van sekspoppen van verschillende merken voor een grote Nederlandse winkel. Zij zagen dat klanten ontzettend tevreden waren met de poppen van dure merken, maar deze waren maar voor een kleine groep rijke klanten beschikbaar.

We hebben in 2018 de eerste modellen ook de markt gebracht die aanzienlijk goedkoper waren dan de bestaande modellen.

In 2022 is een samenwerking gestart met één van de meest vooruitstrevende premium merken. Daarbij is gekeken is hoe we de allerbeste kwaliteit kunnen leveren voor de allerlaagste prijzen.

Door het productieproces en de logistiek efficiënt te maken, hebben we de kosten per doll enkele honderden euro’s kunnen verlagen. Wij kunnen daardoor premium poppen voor ongeveer de helft van de prijs aanbieden, vergeleken met andere merken.

Showroom

Wil je jouw pop eerst zien en dan pas kopen? Geen probleem! Bezoek onze showroom in Nederland.

Binnenkort ook in Duitsland én Frankrijk

Efficiente logistiek

Om jouw pop zo snel mogelijk te kunnen leveren, gebruiken we een volautomatisch magazijn in Nederland. Bestel je op werkdagen vóór 18:00, dan versturen we je bestelling doorgaans dezelfde dag nog.

Continue verbetering

We streven continu naar het verbeteren van onze producten. Regelmatig lanceren we innovaties en vernieuwingen om onze producten nog beter te maken.

Meertalige klantenservice

Wij hebben productspecialisten in dienst uit Nederland, Duitsland en Frankrijk. Zo kunnen wij goed inspelen op locale wensen.

Onze geschiedenis

  • Opgericht in 2018
  • Uitbreiding naar Duitsland en Frankrijk in 2019
  • Eerste Duitstalige werknemer in 2021
  • Eerste Franstalige werknemer in 2023
  • Compleet nieuw assortiment in 2023!

Onze plannen voor 2023-2025:

  • Opening fysieke winkels in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland! 
  • Opening online winkels in Spanje, Italië en Scandinavië

Bezoek onze showroom

Wij snappen heel goed dat je een sekspop eerst in het echt wilt kunnen bekijken. Natuurlijk kan dat bij ons. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend en discreet showroom bezoek.

Werken bij DutchDoll

Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Bij DutchDoll zijn we altijd op zoek naar goed personeel. Kijk bij onze vacatures, of stuur gerust een open sollicitatie.

 Stage lopen bij DutchDoll

Bij DutchDoll vinden we het leuk om ambitieuze stagiairs te begeleiden in hun stage! Lijkt het jou ook leuk om bij ons stage te lopen? Neem dan contact met ons op.